Nederlandse topfotograaf Ben Kleyn legt The Charming Thief vast op beeld

​De Nederlandse topfotograaf Ben Kleyn maakte een aantal promo-foto’s van Dominik Messiaen. Eerder deed Ben dit al voor talloze bekende Nederlandse illusionisten zoals Hans Klok, Christian Farla, Scott & Muriel en Aaron Crow. Het oude rangeerstation van Essen deed dienst als unieke locatie. In de nabije toekomst wordt dit monument gerestaureerd en herbergt het een bierbrouwerij.

The Charming Thief op exclusief klantenevent "Cosy & Trendy" van Billiet

Dominik Messiaen mocht de gasten op het exclusive event “Cosy & Trendy” verrassen met zijn zakkenroller-act. De organisatie was in handen van Backline die alles tot in de puntjes had geregeld. Heerlijke catering, prachtige aankleding, allerhande foodtrucks, muziekbands op de mainstage en mobiel tussen de mensen en natuurlijk de animatie verzorgd door The Charming Thief en Koffie Verkeerdt.

The Charming Thief verbijstert met hilarische hypnose-act bij Brepols

The Charming Thief was op 16 juni 2017 uitgenodigd op het personeelsfeest van Brepols in hun bedrijfsgebouwen. Tijdens zijn zakkenroller-act hypnotiseerde hij ook een aantal mensen. Hij liet ze hun naam vergeten, getallen verdwenen uit hun geheugen, ze kregen een nieuwe identiteit en een andere taal. Daarenboven controleerde hij niet enkel hun geest maar ook hun lichaam. En of de mensen het een leuke ervaring vonden? Kijk en oordeel zelf!

Security professionals van AUCSO in het Engels bestolen en entertaind

Ongeveer 200 “heads of security” uit de UK verzamelden te Gent voor een symposium over veiligheid. Wie konden ze beter boeken dan een professionele oplichter? Als master Toegepaste Taalkunde deed de Charming Thief dit trouwens perfect in het Engels! Er werd gestolen en gelachen dat het een lieve lust was.

Opening nieuw kantoor Georg Fischer succes mede dankzij The Charming Thief

Ter gelegenheid van de opening van hun nieuw kantoor in Sint-Pieters-Leeuw gaf Georg Fischer een klantenfeest. Zoals u kan zien op de foto’s tot in de puntjes verzorgd door KonseptS met wie The Charming Thief regelmatig samenwerkt. Dominik Messiaen serveerde die avond een heerlijke cocktail van zakkenrollen, watch stealing, phone hacking en ijzersterke goocheltrucs. Alles op smaak gebracht met een flinke dosis fijne humor.

Dominik Messiaen treedt in grootste geheim op bij Vrijmetselaarsloge

​Nietsvermoedend stond ik daar dan voor de deur van een ogenschijnlijk gewoon herenhuis. Ik belde naar het GSM-nummer dat me was doorgegeven en prompt ging de deur open. Al snel vernam ik de identiteit van mijn opdrachtgever. Vervolgens kreeg ik een rondleiding van de secretaris, hij toonde me de tempel en bracht me naar de bibliotheek waar ik me omkleedde. Bij de “loge” had ik me verwacht aan oude mannen met lange baarden in vreemde gewaden maar niets is minder waar. Er is een strikt protocol dat door de leden absoluut gerespecteerd wordt maar voor de rest ging alles er losjes aan toe en werd het een fantastische avond om niet snel te vergeten! Na afloop werd ik zelfs uitgenodigd om zelf lid te worden…

The Charming Thief preferred partner op Festivak Get Inspired Event 2016

Op Festivak, dé beurs voor eventprofessionals, organiseert Eventplanner jaarlijks het Get Inspired Event. Dit jaar behoorde The Charming Thief tot het kransje leveranciers die dit event mee gestalte gaven. Kort daarop vroeg Eventplanner TV Dominik Messiaen om een interview over zakkenroller-preventie op events.

https://www.eventplanner.be/tv/449_hoe-zakkenrollers-aanpakken-op-je-event.html

“Nerds” van Telenet slachtoffer van hacking☺

De IT-professionals van Telenet kwamen samen in zaal Lamot in Mechelen voor een event met als thema “nerds”. De organisatie vroeg zich af of Dominik Messiaen de smart phones van de medewerkers kon hacken. Bekijk de foto’s en u weet het antwoord!

The Charming Thief besteelt Axel Daeseleire in nationale TV-show "Jonas en Van Geel" (VTM)

In de eerste late night show van “Jonas & Van Geel” besteelt The Charming Thief Axel Daeseleire. In zijn reality programma “Axel opgelicht” brengt Axel de technieken van dieven en oplichters aan het licht. VTM zond de opname opnieuw uit in de laatste show met “Best of Jonas & Van Geel”.

Turner en Dewaele vastgoed in stijl ontvangen in Kasteel te Lake

In opdracht van Perfect Plus verraste Dominik Messiaen de gasten met de Combi-act tijdens de receptie en het diner. Vervolgens liet hij tijdens de casino-games de gasten zien hoe ze beter niet voor écht geld spelen…

The Charming Thief helpt banden smeden op netwerkavond Manager magazines

Manager Magazines organiseert regelmatig netwerkavonden voor managers. Om hen in stijl te ontvangen en van bij het begin de juiste toon tezetten huurden ze de Charming Thief in. Dit resulteerde die avond trouwens nog in een interview voor hun Lifestyle-Magazine MaxLife.

Porsche Cayenne-klanten dubbel en dik verwend!

“Ik wil u nog even bedanken voor uw schitterende optreden tijdens ons event voor onze Cayenne-klanten. Het speciale van een pickpocket-act is net wat we zochten en sluit perfect aan bij de exclusiviteit die we als merk uitstralen. Dat u gevaarlijk goed bent, mag wel duidelijk zijn!” (Peter Colman, manager Porsche Centre Antwerp)

Porsche legde vandaag zijn Cayenne-klanten extra in de watten. Prachtige setting, mooie bolides en schoon volk. Wat wil een mens nog meer? Op zo’n moment is optreden het mooiste wat er bestaat!

Zakkenroller gesignaleerd op studiedag over winkeldiefstallen

Comeos, de Belgische federatie voor handel en diensten, organiseerde een studiedag met als thema “winkeldiefstallen”. The Charming Thief werd ingehuurd om de theorie in de praktijk om te zetten. Tijdens de lunchpauze werden de deelnemers ongemerkt van hun bezittingen beroofd.

The Charming Thief op receptie prijsuitreiking Unizo

De jaarlijkse Unizo-prijsuitreiking vindt deze keer plaats in de stijlvolle Salons Saint-Germain te Diksmuide. The Charming Thief steelt er naar hartelust op los. Hij steelt uurwerken bij de vleet, dassen en alles wat in de gasten hun zakken zit.

Dominik Messiaen treedt op in hoogste bol Atomium

UMG viert zijn 75-jarig bestaan in het Atomium. In opdracht van XL Productions verzorgt Dominik Messiaen er de animatie.

Viertalig optreden voor de Golfclub van de Europese Unie

​Heel fijne reactie gekregen van de Golfclub van de Europese Gemeenschap n.a.v. het optreden dat ik voor hen deed in het Engels, Frans en Duits voor hun seizoensafsluitfeest.

“Sehr geehrter Herr Messiaen, ich möchte mich noch einmal herzlich für Ihren wirklich tollen Auftritt beim Fest unseres Golfclubs bedanken. Durch die gekonnte Kombination von Magie, sanftem Humor und hervorragender Interaktion mit dem Publikum haben Sie unsere Gäste - Erwachsene wie Kinder - begeistert. Dass Sie die Gäste auf Englisch, Französisch und Deutsch ansprachen, war eine zusätzliche angenehme Überraschung.” (Jutta Ahrend, Schatzmeisterin des CGCE)