Pickpocket/goochelaar entertaint eminente gasten van Eurostat en EPSC

Eurostat, de afdeling voor statistiek van de Europese Unie, en het Europese Politieke Strategische Centrum (EPSC) organiseren samen in opdracht van de Europese Commissie het high-level event “Power from Statistics; Data, Information and Knowledge” (PfS) in het Sheraton hotel in Brussel. Wie konden ze beter inhuren voor de cocktail party dan de perfect viertalige zakkenroller entertainer The Charming Thief? Hij entertainde de eminente gasten met zakkenrollen, het stelen van uurwerken, phone hacking en ijzersterke illusies.

Phone Hacker The Charming Thief op Belgian Tube Days

Phone hacker en zakkenroller The Charming Thief is ingehuurd door Cronos Security, een van de sponsors van de Belgian Tube Days. In de Waagnatie in Anwerpen hackt deze ethische phone hacker de telefoons van de gasten om hen te sensibiliseren voor de gevaren van internet.

Zakkenroller/Goochelaar The Charming Thief in Vijfsterrenhotel Château du Lac

Zakkenroller en goochelaar Dominik Messiaen, aka The Charming Thief, is uitgenodigd door het “Carl Van de Velde Instituut” gedurende een 3-daags seminarie voor jonge ondernemers in het vijfsterren hotel “Château du Lac” in Genval. Gedurende het social dinner entertaint hij de gasten met zakkenrollen, het stelen van uurwerken, phone hacking en tafelgoochelen.

Zakkenroller The Charming Thief en comedian Adam Fields treden op in La Riva

RWEST, een van Europa’s belangrijkste grootleveranciers van energie, legt zijn Duitse klanten extra in de watten tijdens een meeting in het exclusieve “La Riva” te Antwerpen. Samen met top comedian Adam Fields verzorgt The Charming Thief het entertainment.

Zakkenroller op Congres Pensioen Pro in Hilton Rotterdam

Pensioen Pro houdt zijn congres in het vijfsterrenhotel Hilton Rotterdam. Thema: risicobeheer. Als ludieke intermezzo’s voorziet de organisatie 3 potentieel gevaarlijke activiteiten: roulette, parachutespringen met een Virtual Reality bril en een zakkenroller act. Terwijl The Charming Thief zich voordoet als tafelgoochelaar steelt hij zowat alles wat los zit.