Zakkenroller/Hypnotiseur verbaast en entertaint klanten Stumaco

​Stumaco geeft een feest voor zijn klanten t.g.v. de opening van zijn nieuwe bedrijfsgebouwen. Voor de feestanimatie doen ze een beroep op zakkenroller/hypnotiseur/tafelgoochelaar Dominik Messiaen, aka The Charming Thief. En of het een succes was? De foto’s spreken voor zich…

The Charming Thief verzorgt Feestanimatie tijdens exclusieve Birthday party

​Eventidee zocht een special act voor een van haar klanten tijdens haar verjaardagsfeest. De klant wou “zeker geen goochelaar”. Wie kon Eventidee beter boeken voor de feestanimatie dan een professionele zakkenroller/hypnotiseur? Zo gezegd, zo gedaan!

Feestanimatie The Charming Thief genomineerd voor "Beste Entertainer Huwelijksbranche Nederland 2017"

The Charming Thief is met zijn feestanimatie voor bruiloften als zakkenroller en tafelgoochel animatie genomineerd voor de categorie “Beste Entertainer Huwelijksbranche Nederland”.

Exclusieve feestanimatie in Golf Club Damme

Zakkenroller/Goochelaar The Charming Thief brengt originele feestanimatie voor de artsen van AZ Sint-Lucas in Brugge. Hij verrast de gasten op de het feest met een animatie bestaande uit zakkenrollen, het stelen van uurwerken en goochelen.

Pickpocket/goochelaar entertaint eminente gasten van Eurostat en EPSC

Eurostat, de afdeling voor statistiek van de Europese Unie, en het Europese Politieke Strategische Centrum (EPSC) organiseren samen in opdracht van de Europese Commissie het high-level event “Power from Statistics; Data, Information and Knowledge” (PfS) in het Sheraton hotel in Brussel. Wie konden ze beter inhuren voor de cocktail party dan de perfect viertalige zakkenroller entertainer The Charming Thief? Hij entertainde de eminente gasten met zakkenrollen, het stelen van uurwerken, phone hacking en ijzersterke illusies.