Hypnose act

Op zoek naar hypnose entertainment? Showhypnotiseur Dominik Messiaen hypnotiseert uw gasten! Deze vorm van entertainment is het perfecte idee voor een personeelsfeest, klantenevent, netwerkevent, receptie of diner. De showhypnotiseur doet de deelnemers niet alleen hun naam vergeten, hij suggereert hen een nieuwe identiteit, laat hen “uit eigen beweging” hun portefeuille afgeven, maakt zichzelf onzichtbaar voor hen en doet hen geloven dat hun voeten vastkleven aan de grond. De act kan zowel tussen de mensen als op het podium gebracht worden.

Hypnose Act Omschrijving

Als wandelende animatie is de hypnose act mogelijk in combinatie met Zakkenrollen, Phone Hacking en/of Tafelgoochelen. Aangezien hypnose enige opbouw vergt, is voor grotere groepen een beperking tot de hypnose act aangewezen. Op die manier ervaren een maximaal aantal deelnemers de kracht van hypnose entertainment.

Hypnose Act Praktisch

  • Duur: minimum 2 uur
  • Verlenging mogelijk per uur
  • Zeer geschikt voor klantendagen, publieke events en als straatanimatie
  • Als master Toegepaste Taalkunde brengt The Charming Thief zijn acts vloeiend in het Frans, Engels en Duits

Krijg gratis offerte

5 redenen om showhypnotiseur Dominik Messiaen in te huren voor uw hypnose show:

 Certificate of Excellence 2018 

 Veilig en verantwoord 

 Hilarisch en interactief

 Professionele, vlotte communicatie

Gratis verplaatsing binnen België en Nederland

Verschillende formules voor elk budget, 1 duidelijke all-in prijs

Hypnose show op het podium, straathypnose, hypnose als animatie en hypnose workshop

 

Bekijk onderstaande hypnose filmpjes en krijg een idee van de mogelijkheden:

Hypnose entertainment tijdens receptie


Grappige Hypnose act tijdens personeelsfeest Citroën


Showhypnose zelfs in moeilijkste omstandigheden!

 


Vaak gestelde vragen over hypnose entertainment

Is hypnose als entertainment wel veilig?

Hypnose is als fenomeen 100 % veilig. Sommige showhypnotiseurs doen echter wel dingen die potentieel gevaarlijk kunnen zijn. Denk daarbij aan het eten van bvb. een citroen (i.v.m. een anafylactische shock) en het uitvoeren van de menselijke brug. Bij dat laatste wordt een deelnemer tijdens de hypnose show tussen de leuning van 2 stoelen gelegd. Hoewel er zo goed als geen risico bestaat dat de persoon op het moment zelf door zijn rug zakt, weet je als hypnotiseur niet of de persoon een gezonde rug heeft. Zelfs niet als de hypnotiseur dit uitdrukkelijk vraagt omdat er soms latent een probleem kan zijn. Dit probleem kan zich dan pas uren of dagen na de hypnose show manifesteren… Showhypnotiseur Dominik Messiaen hecht erg veel waarde aan veiligheid en respect voor de deelnemers en zal zoiets nooit doen tijdens zijn hypnose entertainment. Meer over dit thema vindt u op onze blog onder https://www.charmingthief.eu/hoe-veilig-is-hypnose/

Hoe kies ik het juiste hypnose entertainment?

Beschikt u over een podium en wil u een hypnose act voor de hele groep samen? Dan is de podiumshow ideaal. Heeft u geen podium maar wel een aparte, rustige ruimte, dan is de hypnose workshop aan te bevelen. Is noch de workshop, noch de groepsvoorstelling mogelijk, dan blijft er nog de mobiele hypnose animatie. In dat geval is het wel belangrijk dat de muziek niet te hard staat, zodat de showhypnotiseur goed verstaanbaar is tot op een paar meter afstand.

Wat zijn de vereisten voor een hypnose optreden van Dominik Messiaen?

Voor elk van de hypnose formats is het essentieel dat de omstaanders de showhypnotiseur goed verstaan. Voor de hypnose podiumshow kan Dominik Messiaen desgewenst zelf een professionele geluidsinstallatie voorzien. Voor de hypnose show moet het podium minimum 3 m breed op 2 m diep zijn. Dominik Messiaen verschaft u een tech rider met de technische vereisten voor zijn hypnoseshow.

Hoe lang op voorhand is Dominik Messiaen aanwezig?

Voor de mobiele hypnose animatie en de hypnose workshop komt hypnotiseur Dominik Messiaen een klein uurtje op voorhand. Zo is er voldoende tijd voor kennismaking, terreinverkenning en het omkleden. Voor de hypnoseshow op het podium is het uur van aankomst afhankelijk van o.a. de beschikbaarheid van een geluidsinstallatie en technicus.

Staat er een minimum en een maximum op het aantal gasten?

Er is niet echt een minimum of maximum. De hypnose show kan voor duizenden mensen tegelijk gespeeld worden.

Kan ik ergens filmpjes bekijken van de verschillende hypnose acts?

Dat kan op onder het kopje video’s. Van de hypnoseshows op het podium vindt u enkel foto’s omdat het praktisch gezien heel moeilijk is om van alle verschillende deelnemers een geschreven toelating te krijgen voor het gebruik van de beelden.

 

Nog vragen over de mogelijkheden van showhypnose? Krijg gratis en vrijblijvend advies en offerte!

U kunt Showhypnotiseur Dominik Messiaen ook boeken als zakkenroller, phone hacker en goochelaar.

 

"Meermaals gezien op tv!"

  • 13714 uurwerken gestolen
  • 1349 portefeuilles ontvreemd
  • 719 telefoons gehackt

… en nog steeds op vrije voeten!