Tafelgoochelaar

U zoekt een tafelgoochelaar die uw gasten van dichtbij verbaast met de meest onmogelijke illusies? Dit is precies wat Dominik Messiaen doet! Hij verbluft het publiek met bankkaarten, smartphones, ringen, bankbiljetten en munten die hij van het publiek leent.

Omschrijving

Dominik Messiaen mengt zich discreet onder het publiek en vertoont zijn act telkens voor een een handvol gasten. Hoewel deze act meestal wordt gecombineerd met Zakkenrollen en/of Phone Hacking, kunt u de act ook afzonderlijk boeken.

Praktisch

  • Normale duur: 2 uur
  • Verrassingsact: maximum 1 uur
  • Ideaal voor bedrijfsfeesten, huwelijken, diners en recepties
  • Als master Toegepaste Taalkunde brengt The Charming Thief zijn acts vloeiend in het Frans, Engels en Duits

Waarom tafelgoochelaar Dominik Messiaen de beste keuze is voor uw event:

In 2023 voor vijfde keer op rij Award of Excellence 

Gezien op TV bij “Jonas & Van Geel”, “Gert Late Night” en “On n’est pas des Pigeons”

Op Eventplanner een score van 9,8/10 en op Google 4,9/5

Als master Toegepaste Taalkunde perfect viertalig!

Transparante communicatie en professionele afhandeling

 

Goochelaar Dominik Messiaen verbaast telkens weer. Deze goochelaar kent zijn gelijke niet. Succes verzekerd, een absolute aanrader!    

Karin van den Bogaert – Factotum Events & Projects

Veelgestelde vragen

Wat onderscheidt goochelaar The Charming Thief van andere goochelaars?

Goochelaar The Charming Thief brengt een originele en unieke goochelact. Dus geen kaarttrucs, sponsballen of andere gekende trucs van klassieke goochelaars. Daarenboven zorgt de act van deze goochelaar niet enkel voor verbazing en een lach. Deze goochelaar raakt het publiek op een dieper niveau. Een toeschouwer die zijn uurwerk of zijn stropdas plots kwijt is, zal dit altijd bijblijven. Laat staan als hij hypnose zelf of van dichtbij bij een collega ervaart!

Voor welk soort events kan je deze goochelaar inhuren?

Voor elk event waar een goochelaar vlot te verstaan is. Denk daarbij aan personeelsfeesten, recepties, diners, teamuitjes, klantendagen en opendeurdagen. Ook op bruiloften is deze goochelaar een graag geziene gast! Met zijn flair en humor brengt hij de gasten onmiddellijk in de juiste mood. En op beurzen zorgt hij als beurs goochelaar voor een volle beursstand.

Voor een groot publiek waar een podium voorhanden is, stapt hij volledig uit de rol van goochelaar en verbaast en entertaint hij als showhypnotiseur of als pickpocket de toeschouwers.

In sommige gevallen werkt hij eerst als goochelaar tussen het publiek en treedt op met zijn hypnoseshow als afsluiter.

Hoe ont-zorgt deze goochelaar?

Goochelaar The Charming Thief neemt altijd telefonisch contact op met de klant, altijd! Zo weet hij als ervaren goochelaar perfect welke act voor uw doelgroep en uw event geschikt is. Daarna formuleert hij 1 of meerdere voorstellen. Wanneer de klant een keuze heeft gemaakt, wordt alles in een pdf-document samengevat. Timing, locatie, contactgegevens van de organisator, act(s) en 1 all-in prijs. Zo weet u dat het entertainment van uw feest in handen van een professional is en slaapt u op beide oren!

In welke regio’s werkt deze goochelaar?

Goochelaar The Charming Thief werkt zowel nationaal als internationaal, ook in het Engels, Frans of Duits!

Wanneer kunt u goochelaar The Charming Thief boeken?

Aangezien The Charming Thief al 28 jaar full time als goochelaar werkt, kunt u hem in principe voor elk moment boeken, zowel tijdens de week als in het weekend. En zowel overdag als ’s avonds.

Werkt deze goochelaar ook voor kinderen?

Aangezien deze goochelaar zich specialiseerde in pickpocketing, phone hacking en hypnose doet hij geen kindershows. Voor familiepubliek is zijn act wél perfect. Dan legt hij het accent vooral op de goocheltrucs en minder op het zakkenrollen, het stelen van uurwerken en de hypnose. Dus u kunt deze goochelaar perfect inhuren voor communiefeesten, schoolfeesten, familiedagen, trouwfeesten e.a.

Ik heb al een goochelaar gehad voor 1 van mijn events. Ik wil eens iets anders. Kan dat ook?

Absoluut! Dominik Messiaen specialiseerde zich in zakkenrollen, phone hacking en hypnose. Ook als goochelaar hij in niets te vergelijken met de klassieke goochelacts. Kies 1 van de acts op de homepagina en maak uw keuze of contacteer ons vrijblijvend voor advies.

 

Vraag gratis offerte

 

 

"Meermaals gezien op tv!"

  • 13714 uurwerken gestolen
  • 1349 portefeuilles ontvreemd
  • 719 telefoons gehackt

… en nog steeds op vrije voeten!