Binnenkort is het zo ver en stap je in het huwelijksbootje. Als het goed is, wordt het de allermooiste dag van je leven. Bij het regelen van zo’n huwelijk komt heel wat kijken. De ringen moeten worden uitgezocht, de zoektocht naar de perfecte jurk wordt in gang gezet en de gastenlijsten worden opgesteld. Het allerleukste aan zo’n trouwerij is voor de meeste mensen natuurlijk het trouwfeest zelf (vooral animatie trouwfeest). Omdat er zoveel mensen in het huwelijksbootje stappen, wil je natuurlijk wel dat jullie feest iedereen bij zal blijven.

De animatie op een huwelijksfeest is niet altijd goed geregeld. Soms moeten gasten zich tussen de plechtigheid en de receptie in zelf zien te vermaken. Dit soort situaties wil je natuurlijk voorkomen op je eigen grote dag. Zorg daarom voor een unieke ervaring op jullie trouwfeest of tijdens de receptie. En hoe kan dat nu beter dan door ervoor te zorgen dat het entertainment die dag helemaal top is? Als je leuke acts en goede artiesten uitnodigt op jullie bruiloft, zullen de gasten er nog jaren lang over napraten.

Met een goochelaar of hypnotiseur op je trouwfeest, zul je al je gasten versteld laten staan. Bij ons ben je verzekerd van een hypnotiseur of goochelaar die professioneel te werk gaat en alles uit de kast trekt om het feest een enorm succes te laten worden. Zo’n geweldige act voegt net dat beetje extra magic toe aan een toch al zo magische dag.

Wat wij te bieden hebben

Het aanbod van leuke acts is tegenwoordig enorm. Soms zie je tijdens het uitzoeken van een entertainer door de bomen het bos niet meer. Gelukkig kunnen wij je ervan verzekeren dat je bij ons bent verzekerd van een hypnotiseur of goochelaar die kan zorgen voor een diepe indruk bij alle gasten op je feest. The Charming Thief is niet alleen bekend, maar is zelfs de winnaar van de ‘Award Of Excellence’. Bewezen de beste dus!

Goochelaar op je bedrijfsfeest

Ook op een bedrijfsfeest weet The Charming Thief zijn gasten te boeien. Hij is namelijk niet zomaar een goochelaar, maar is tevens zakkenroller, phone hacker en hypnotiseur. Als goochelaar laat hij de meest ongelofelijke acts zien. Daarmee bedoelen we dus niet van die doorzichtige huis-, tuin- en keukentrucjes, maar vernieuwende en spannende trucs die werkelijk weten te verbluffen. Dit doet hij door steeds een kleine groep aan te spreken. Zo kan iedereen op de eerste rang zitten tijdens de show en optimaal genieten van de act.
Deze charmante dief heeft deze bijnaam natuurlijk niet zomaar. Hij is niet slechts een goochelaar, maar kan ook worden ingehuurd als zakkenroller. Tijdens deze act ontfutselt hij van alles van de nietsvermoedende gasten, van horloges tot telefoons en portemonnees. Deze act werkt het beste in combinatie met (een van de) andere acts. Uiteraard krijgt iedereen na afloop van de act zijn oorspronkelijke eigendommen weer terug.

Tegenwoordig zijn veel mensen bang dat hun telefoon gehackt wordt. Ook dit kan The Charming Thief bewerkstelligen. Voor je het weet heeft hij je telefoon gehackt. Of hackt hij je hoofd! Want hij treedt ook nog eens op als hypnotiseur. Je hebt vast al weleens een hypnotiseur op tv gezien en bij jezelf gedacht dat jij nooit voor een dergelijke truc zou kunnen vallen. Dit is je kans om achter het tegendeel te komen. Hypnose werkt namelijk echt, mits het door de juiste persoon wordt uitgevoerd. Onze hypnotiseur kan mensen zelfs hun eigen naam laten vergeten of ze dwingen om vreemde dingen te doen. Kortom: wil je echt iets spectaculairs neerzetten op je feest? Boek dan een act van The Charming Thief.