Bedrijfsevents

U wil een goochelaar inhuren voor uw bedrijfsevent? Een personeelsfeest, klantendag, opendeurdag, netwerkavond, teambuilding of familiedag? Dan speelt u beter op zeker en gaat voor een professionele artiest. Pakt u graag uit met iets origineels en exclusiefs? Dan zit u bij The Charming Thief helemaal goed!

The Charming Thief is heel wat meer dan een “gewone” goochelaar. Hij specialiseerde zich als zakkenroller, phone hacker en hypnotiseur.

Bovendien spreekt hij als Master Toegepaste Taalkunde vloeiend Frans, Duits en Engels. Zo voelen ook uw internationale gasten zich meteen helemaal thuis.

Kies uit een van onderstaande acts of vraag vrijblijvend advies.

Ontvang vandaag nog uw gratis offerte.

Wij regelen alles van A tot Z zodat u ten volle van uw bedrijfsfeest kan genieten!

“Goochelaar Dominik Messiaen verbaast telkens weer. Deze goochelaar kent zijn gelijke niet. Succes verzekerd, een absolute aanrader!
(Karin van den Bogaert – Factotum Events & Projects)

Waarom goochelaar Dominik Messiaen de beste keuze is voor uw bedrijfsfeest:

Unieke combinatie van ijzersterke goocheltrucs en pickpocketing

Stijlvol, humoristisch en interactief

Vlotte communicatie

Gratis verplaatsing binnen België en Nederland

 Verschillende formules, 1 duidelijke all-in prijs

“Certificate of Excellence 2018” uitgereikt door Eventplanner

 

Wil u weten wat goochelaar Dominik Messiaen voor u kan betekenen?

Krijg gratis advies en offerte!

 

Hoe organiseert u een geslaagd bedrijfsfeest? Enkele gouden tips voor een succesvol event.

1.    Bepaal eerst waarom u een feest geeft. Is het om uw personeel te bedanken, om de band binnen het team te versterken of wil u uw klanten of verkopers verwennen? Of misschien wil u gewoon een aantal medewerkers huldigen?
2.    Stel een feestcomité samen, verzamel ideeën en bepaal samen wat u wil doen: een receptie, diner, afterwork party of teambuilding activiteit? Werk je binnen een bepaald thema? Organiseert u het event binnen het bedrijf of buitenshuis?
3.    Stel uw budget samen.
4.    Kies een datum en een geschikte locatie. Check of de locatie op dat moment beschikbaar is. Zo ja, verstuur een “save the date” naar de gasten.
5.    Geef iedereen binnen het feestcomité een duidelijke taak. Wie zorgt voor entertainment? Wie contacteert de feestzaal, het restaurant of de cateraar? En wie behoudt het overzicht en coördineert alles?
6.    Stel een draaiboek op zodat alles op voorhand vast ligt. Zo garandeert u dat de dag zelf alles vlot verloopt.
7.    Zorg dat uw feest een ware belevenis wordt! Mensen zijn tegenwoordig veel gewoon en nemen vaak geen genoegen meer met een glaasje cava en een lekker hapje.  Een special act hoeft niet peperduur te zijn en maakt meestal het verschil tussen een saaie bedoening en een sfeervol, memorabel bedrijfsevent waarop iedereen tevreden terugkijkt. Als een zakkenroller bvb. iemand zijn uurwerk ongemerkt steelt, dan heerst verbazing alom en blijven mensen daar nog lang over napraten…

"Meermaals gezien op tv!"

  • 13714 uurwerken gestolen
  • 1349 portefeuilles ontvreemd
  • 719 telefoons gehackt

… en nog steeds op vrije voeten!