Bedrijfsevents

U wil een goochelaar inhuren voor uw bedrijfsfeest? Een personeelsfeest, klantendag, opendeurdag, netwerkavond, teambuilding of familiedag? Dan speelt u beter op zeker en gaat voor een professionele artiest. Pakt u graag uit met iets origineels en exclusiefs? Dan zit u bij The Charming Thief helemaal goed!

The Charming Thief is heel wat meer dan een “gewone” goochelaar. Hij specialiseerde zich als zakkenroller, phone hacker en hypnotiseur voor bedrijfsfeesten.

Bovendien spreekt hij als Master Toegepaste Taalkunde vloeiend Frans, Duits en Engels. Zo voelen ook uw internationale gasten zich meteen helemaal thuis.

Kies uit een van onderstaande acts of vraag vrijblijvend advies!

Vraag offerte

Wij regelen alles van A tot Z zodat u ten volle van uw bedrijfsfeest kan genieten!

 

“Goochelaar Dominik Messiaen verbaast telkens weer. Deze goochelaar kent zijn gelijke niet. Succes verzekerd, een absolute aanrader!
(Karin van den Bogaert – Factotum Events & Projects)

 

Waarom goochelaar Dominik Messiaen de beste keuze is voor uw bedrijfsfeest:

 Certificate of Excellence 2018

 Unieke combinatie van ijzersterke goocheltrucs en pickpocketing

 Stijlvol, humoristisch en interactief

 Vlotte communicatie

Gratis verplaatsing binnen België en Nederland

Verschillende formules, 1 duidelijke all-in prijs

 

Wil u weten wat goochelaar Dominik Messiaen voor u kan betekenen?

Krijg gratis offerte

Hoe organiseert u een geslaagd bedrijfsfeest? Enkele gouden tips voor een succesvol event.

1.    Bepaal eerst de reden waarom u een bedrijfsfeest geeft. Is het om uw personeel te bedanken, om de band binnen het team te versterken of wil u uw klanten of verkopers verwennen? Of misschien wil u gewoon een aantal medewerkers huldigen?
2.    Stel een feestcomité samen, verzamel ideeën voor uw bedrijfsfeest en bepaal samen wat u wil doen: een receptie, diner, afterwork party of teambuilding activiteit? Werk je binnen een bepaald thema? Organiseert u het feest binnen het bedrijf of buitenshuis?
3.    Stel uw budget samen.
4.    Kies een datum en een geschikte locatie voor uw bedrijfsfeest. Check of de locatie op dat moment beschikbaar is. Zo ja, verstuur een “save the date” naar de gasten.
5.    Geef iedereen binnen het feestcomité een duidelijke taak. Wie zorgt voor entertainment? Wie contacteert de feestzaal, het restaurant of de cateraar? En wie behoudt het overzicht, wie coördineert alles en wie is het aanspreekpunt op de dag van bedrijfsfeest?
6.    Stel een draaiboek op zodat alles op voorhand vast ligt. Zo garandeert u dat de dag zelf alles vlot verloopt.
7.    Zorg dat uw bedrijfsfeest een ware belevenis wordt! Mensen zijn tegenwoordig veel gewoon en nemen vaak geen genoegen meer met een glaasje cava en een lekker hapje. Een special act hoeft niet peperduur te zijn en maakt meestal het verschil tussen een saaie bedoening en een sfeervol, memorabel bedrijfsevent waarop iedereen tevreden terugkijkt. Als een zakkenroller bvb. iemand zijn uurwerk ongemerkt steelt, dan heerst verbazing alom en blijven mensen daar nog lang over napraten…

 

Maak uw keuze uit 1 van onderstaande acts voor uw bedrijfsevent

"Meermaals gezien op tv!"

  • 13714 uurwerken gestolen
  • 1349 portefeuilles ontvreemd
  • 719 telefoons gehackt

… en nog steeds op vrije voeten!