Publiekstrekker beurs

“Nooit was onze beursstand zo goed gevuld met geïnteresseerden. De droom van elke beursdeelnemer!”
Dimitri Hoppenbrouwers, Event Manager Cronos

U wil met een goochelaar de juiste klanten naar uw beursstand lokken? U bent geïnteresseerd in leads die uitmonden in een hogere return? U wil uw product, dienst, logo of merknaam in de kijker zetten? Goochelaar/zakkenroller The Charming Thief deed dit met succes voor verschillende grote bedrijven zoals Porsche, Recticel, Buro Market, Arkopharma, Ciba Vision en Cronos Security. Wil u uw beursstand optimaal laten renderen, contacteer goochelaar/zakkenroller The Charming Thief dan voor een eerste verkennend gesprek. Hij werkt dan een voorstel voor u uit!

Omschrijving

Eerst luistert deze beursgoochelaar wat u wenst te bereiken met uw beursdeelname. Wil u uw naambekendheid vergroten tijdens de beurs? Wil u een nieuw product voorstellen? Wil u vooral bestaande contacten warm houden tijdens de beurs? Of wil u nieuwe contracten afsluiten op de beursvloer? Welke boodschap wil u uitdragen? Wie is uw doelpubliek? Op grond van uw wensen werkt de beursgoochelaar een op maat gemaakt voorstel uit. Dat bespreekt de goochelaar met uw marketingteam en hij verfijnt het tot het volledig aan uw noden voldoet.

Praktisch

 • Duur: 3-9 uur, in samenspraak tussen goochelaar en klant
 • Budget: op aanvraag
 • Ideaal voor beursdeelname, productlancering of productpresentatie

Waarom is beursgoochelaar The Charming Thief de beste keuze voor uw beurs?

  Certificate of Excellence 2018″ uitgereikt door Eventplanner

 23 jaar ervaring als goochelaar en marketeer op beurzen

  Gratis verplaatsing binnen België en Nederland

 Denkt met u mee en helpt uw commerciële doelen verwezenlijken

 Spreekt als Master Toegepaste Taalkunde vloeiend Frans, Engels en Duits

 

Vraag gratis offerte

Hoe een succesvolle beursdeelname organiseren? Enkele tips!

 1. Bepaal wat je wil bereiken met de deelname aan de beurs. Doe dit met het voltallige team zodat iedereen zich betrokken voelt!
 2. Hoe wil je de bezoeker “raken”? Hoe wil je zijn nieuwsgierigheid opwekken? Wat wil je dat hij onthoudt of meeneemt als hij jouw beursstand verlaat? Een goochelaar die gespecialiseerd is in beurzen en die kaas heeft gegeten van marketing kan hierbij van onschatbare waarde zijn.
 3. Stel een beursplan op en geef alle medewerkers aan de beurs een duidelijke taakomschrijving.
 4. Werk achterstevoren. Vraag je af welke acties nodig zijn in de follow up van de beurs. Hoe wil je de leads benaderen? Hier is het cruciaal dat sales en marketing samenwerken naar een gemeenschappelijk doel toe.
 5. Bedenk hoe je beurs stand er uit moet zien. De meeste standbouwers zijn geen conceptontwikkelaars. Dus vermijd verrassingen en bepaal op voorhand duidelijk wat je verwacht van de standbouwers. Wees hierbij consequent en zorg dat de stand de kernwaarden van jouw product of merk weerspiegelt. Hetzelfde geldt trouwens voor de goochelaar die als publiekstrekker dient. Hij is het eerste contact met uw klanten. Voorkomen, mondhygiëne, taalgebruik, kleding en schoeisel zijn van primordiaal belang. Dit geldt natuurlijk voor iedereen op de stand.
 6. Nodig mensen uit jouw netwerk op tijd uit en geef hen een goede reden om zich te verplaatsen!
 7. Wacht niet tot potentiële klanten jouw stand binnen stappen maar ga zelf naar de mensen toe. Ook hier kan een beursgoochelaar van ongelooflijke waarde zijn. Een goede goochelaar scant de beursbezoekers en benadert potentiële klanten op stijlvolle wijze. Tijdens zijn act verkrijgt hij belangrijke informatie die hij kan doorgeven aan de vertegenwoordigers die het van de goochelaar overnemen.
 8. Zorg voor een kruisbestuiving tussen bestaande klanten en nieuwkomers. Als er entertainment is op de stand zullen bestaande klanten makkelijker blijven hangen en nieuwe klanten werven. Een professionele beursgoochelaar weet ook wanneer het tijd is om af te ronden zodat dezelfde mensen niet té lang blijven hangen. Een goed evenwicht en een perfecte flow zijn cruciaal. Is het kalm op de beursvloer, dan zal de goochelaar de acts wat langer maken. Is het druk dan houdt hij het kort en zorgt dat er een snelle turnover is.
 9. Laat de vertegenwoordigers zich richten op de bezoekers en laat hen vooral luisteren. Als de bezoeker zich gerespecteerd en begrepen voelt, volgt de rest vanzelf.
 10. Durf het gesprek afronden! Dit is niet altijd makkelijk maar beurstijd is erg duur en je bent aan het werk… Informeer je op voorhand over de activiteiten van de beursstand naast jou. Zo kan je jouw gesprekspartner voorstellen aan de vertegenwoordiger van de naburige stand. Die zal je dankbaar zijn en jij kan nieuwe klanten verder helpen.
 11. Last but not least: zorg voor een goede follow-up tot 100 dagen na de beurs. Werk hiervoor samen met de marketing afdeling en zorg dat de leads omgezet worden in waarde voor uw bedrijf!

U wil weten hoe deze goochelaar uw beursdeelname tot een gegarandeerd succes maakt?

Vraag gratis offerte

"Meermaals gezien op tv!"

 • 13714 uurwerken gestolen
 • 1349 portefeuilles ontvreemd
 • 719 telefoons gehackt

… en nog steeds op vrije voeten!