Publiekstrekker beurs

“Nooit was onze beursstand zo goed gevuld met geïnteresseerden. De droom van elke beursdeelnemer!”
(Dimitri Hoppenbrouwers, Event Manager Cronos)

U wil de juiste klanten naar uw stand lokken? U bent geïnteresseerd in leads die uitmonden in een hogere return? U wil uw product, dienst, logo of merknaam in de kijker zetten? The Charming Thief deed dit met succes voor verschillende grote bedrijven zoals Porsche, Recticel, Buro Market, Arkopharma, Ciba Vision en Cronos Security. Wil u uw beursstand optimaal laten renderen, contacteer ons dan voor een eerste verkennend gesprek. Wij werken dan een voorstel voor u uit!

Omschrijving

Eerst luisteren we wat u wenst te bereiken met uw beursdeelname. Wil u uw naambekendheid vergroten tijdens de beurs? Wil u een nieuw product voorstellen? Wil u vooral bestaande contacten warm houden? Of wil u nieuwe contracten afsluiten op de beursvloer? Welke boodschap wil u uitdragen? Wie is uw doelpubliek? Op grond van uw wensen werken we een op maat gemaakt voorstel uit. Dat bespreken we met uw marketingteam en we verfijnen het tot het volledig aan uw noden voldoet.

Praktisch

 • Duur: 3-9 uur, in samenspraak met de klant
 • Budget: op aanvraag
 • Ideaal voor beursdeelname, productlancering of productpresentatie

Waarom is beursgoochelaar Dominik Messiaen de beste keuze voor uw beurs?

23 jaar ervaring als goochelaar en marketeer op beurzen

 “Certificate of Excellence 2018” uitgereikt door Eventplanner

Gratis verplaatsing binnen België en Nederland

Denkt met u mee en helpt uw commerciële doelen verwezenlijken

Spreekt als Master Toegepaste Taalkunde vloeiend Frans, Engels en Duits

 

Krijg nu gratis offerte

 

Hoe een succesvolle beursdeelname organiseren? Enkele tips!

 1. Bepaal wat je wil bereiken met de deelname aan de beurs. Doe dit met het voltallige team zodat iedereen zich betrokken voelt!
 2. Hoe wil je de bezoeker “raken”? Hoe wil je zijn nieuwsgierigheid opwekken? Wat wil je dat hij onthoudt of meeneemt als hij jouw beursstand verlaat? Een goochelaar die gespecialiseerd is in beurzen en die kaas heeft gegeten van marketing kan hierbij van onschatbare waarde zijn.
 3. Stel een beursplan op en geef alle medewerkers aan de beurs een duidelijke taakomschrijving.
 4. Werk achterstevoren. Vraag je af welke acties nodig zijn in de follow up van de beurs. Hoe wil je de leads benaderen? Hier is het cruciaal dat sales en marketing samenwerken naar een gemeenschappelijk doel toe.
 5. Bedenk hoe je beurs stand er uit moet zien. De meeste standbouwers zijn geen conceptontwikkelaars. Dus vermijd verrassingen en bepaal op voorhand duidelijk wat je verwacht van de standbouwers. Wees hierbij consequent en zorg dat de stand de kernwaarden van jouw product of merk weerspiegelt. Hetzelfde geldt trouwens voor de goochelaar die als publiekstrekker dient. Hij is het eerste contact met uw klanten. Voorkomen, mondhygiëne, taalgebruik, kleding en schoeisel zijn van primordiaal belang. Dit geldt natuurlijk voor iedereen op de stand.
 6. Nodig mensen uit jouw netwerk op tijd uit en geef hen een goede reden om zich te verplaatsen!
 7. Wacht niet tot potentiële klanten jouw stand binnen stappen maar ga zelf naar de mensen toe. Ook hier kan een beursgoochelaar van ongelooflijke waarde zijn. Een goede goochelaar scant de beursbezoekers en benadert potentiële klanten op stijlvolle wijze. Tijdens zijn act verkrijgt hij belangrijke informatie die hij kan doorgeven aan de vertegenwoordigers die het van de goochelaar overnemen.
 8. Zorg voor een kruisbestuiving tussen bestaande klanten en nieuwkomers. Als er entertainment is op de stand zullen bestaande klanten makkelijker blijven hangen en nieuwe klanten werven. Een professionele beursgoochelaar weet ook wanneer het tijd is om af te ronden zodat dezelfde mensen niet té lang blijven hangen. Een goed evenwicht en een perfecte flow zijn cruciaal. Is het kalm op de beursvloer, dan zal de goochelaar de acts wat langer maken. Is het druk dan houdt hij het kort en zorgt dat er een snelle turnover is.
 9. Laat de vertegenwoordigers zich richten op de bezoekers en laat hen vooral luisteren. Als de bezoeker zich gerespecteerd en begrepen voelt, volgt de rest vanzelf.
 10. Durf het gesprek afronden! Dit is niet altijd makkelijk maar beurstijd is erg duur en je bent aan het werk… Informeer je op voorhand over de activiteiten van de beursstand naast jou. Zo kan je jouw gesprekspartner voorstellen aan de vertegenwoordiger van de naburige stand. Die zal je dankbaar zijn en jij kan nieuwe klanten verder helpen.
 11. Last but not least: zorg voor een goede follow-up tot 100 dagen na de beurs. Werk hiervoor samen met de marketing afdeling en zorg dat de leads omgezet worden in waarde voor uw bedrijf!

U wil weten hoe we van uw beursdeelname samen een succes maken? Vraag vandaag nog vrijblijvend advies en offerte!

"Meermaals gezien op tv!"

 • 13714 uurwerken gestolen
 • 1349 portefeuilles ontvreemd
 • 719 telefoons gehackt

… en nog steeds op vrije voeten!