Goochelaar huren

U wil meer dan een “gewone” goochelaar huren? U zoekt een goochelaar die een sterke indruk nalaat? Dan zit u goed!

Goochelaar The Charming Thief onderscheidt zich (inter)nationaal als zakkenroller, hypnotiseur en phone hacker. Daarenboven treedt deze goochelaar als Master in de Toegepaste Taalkunde op in 4 talen (Engels, Frans, Duits, moedertaal Nederlands).

Op 5 november 2018 kreeg hij als goochelaar de “award of excellence” uitgereikt door Eventplanner, het grootste eventplatform van de Benelux.

Bent u de volgende tevreden klant die deze topgoochelaar huurt?

Krijg gratis offerte

Waarom goochelaar The Charming Thief huren?

 Bekroond als goochelaar met Award of Excellence 2018 

 Gezien op televisie bij “Jonas & Van Geel” en “Gert Late Night”

Formules voor elk budget als goochelaar, zakkenroller, phone hacker en hypnotiseur

 Gratis verplaatsing in België en Nederland

 1 duidelijke all-in prijs

 Unieke én originele act!

 

Goochelaar Dominik Messiaen verbaast telkens weer. Deze goochelaar kent zijn gelijke niet. Succes verzekerd, een absolute aanrader!

Karin van den Bogaert – Factotum Events & Projects

Veelgestelde vragen

Wat onderscheidt goochelaar The Charming Thief van andere goochelaars?

Als u goochelaar The Charming Thief huurt, dan krijgt u een originele en unieke goochelact. Dus geen kaarttrucs, sponsballen of andere gekende trucs van klassieke goochelaars. Daarenboven zorgt de act van deze goochelaar niet enkel voor verbazing en een lach. Deze goochelaar raakt het publiek op een dieper niveau. Een toeschouwer die zijn uurwerk of zijn stropdas plots kwijt is, zal dit altijd bijblijven. Laat staan als hij hypnose zelf of van dichtbij bij een collega ervaart!

Voor welk soort events kan je deze goochelaar huren?

U kan deze goochelaar huren voor elk event waar een goochelaar vlot te verstaan is. U kunt hem o.a. inhuren voor personeelsfeesten, recepties, diners, teamuitjes, klantendagen en opendeurdagen. Ook op bruiloften wordt deze goochelaar vaak ingehuurd! Met zijn flair en humor brengt hij de gasten onmiddellijk in de juiste mood. En op beurzen zorgt hij als beurs goochelaar voor een volle beursstand.

Voor een groot publiek waar een podium voorhanden is, stapt hij volledig uit de rol van goochelaar en kunt u hem huren als showhypnotiseur of als pickpocket op het podium.

In sommige gevallen huurt men hem eerst als goochelaar tussen het publiek en treedt hij daarna op met zijn hypnoseshow als afsluiter.

Hoe ont-zorgt deze goochelaar?

Als u goochelaar The Charming Thief wil huren, dan neemt hij altijd telefonisch contact op met de klant, altijd! Zo weet hij als ervaren goochelaar perfect welke act u voor uw doelgroep en uw event het beste kunt huren. Daarna formuleert hij 1 of meerdere voorstellen waarvoor u hem kunt inhuren. Wanneer de klant een keuze heeft gemaakt en hem als goochelaar wil huren, dan wordt alles in een pdf-document samengevat. Timing, locatie, contactgegevens van de organisator, act(s) en 1 all-in prijs. Zo weet u dat het entertainment van uw feest in handen is van een professionele goochelaar en slaapt u op beide oren!

Voor welke regio’s kunt u deze goochelaar huren?

Goochelaar The Charming Thief wordt zowel nationaal als internationaal gehuurd. In België en Nederland verplaatst hij zich voor zijn goochelacts bovendien gratis. Wil u deze goochelaar in het buitenland huren, dan dient u een hotel en, indien nodig, de vlucht te regelen.

Wanneer kunt u goochelaar The Charming Thief huren?

Aangezien The Charming Thief al 21 jaar full time als goochelaar te huur is, kunt u hem in principe voor elk moment huren, zowel tijdens de week als in het weekend. En zowel overdag als ’s avonds.

Kunt u deze goochelaar ook voor kinderen inhuren?

Aangezien deze goochelaar zich specialiseerde in pickpocketing, phone hacking en hypnose doet hij geen kindershows. Voor familiepubliek kunt u zijn act wél perfect huren. Dan legt hij het accent vooral op de goocheltrucs en minder op het zakkenrollen, het stelen van uurwerken en de hypnose. Dus u kunt deze goochelaar perfect huren voor communiefeesten, schoolfeesten, familiedagen, trouwfeesten e.a.

Ik heb al een goochelaar gehad voor 1 van mijn events. Ik wil eens iets anders inhuren. Kan dat ook?

Absoluut! Zijn act, ook als goochelaar, is in niets te vergelijken met de klassieke goochelacts. Kijk bij 1 van de onderstaande acts en maak uw keuze of contacteer ons vrijblijvend voor advies.

 

Kies 1 van onderstaande acts en

Krijg gratis offerte

 

"Meermaals gezien op tv!"

  • 13714 uurwerken gestolen
  • 1349 portefeuilles ontvreemd
  • 719 telefoons gehackt

… en nog steeds op vrije voeten!