Goochelaar

U wil een goochelaar huren? U wil meer dan een “gewone” goochelaar inhuren? U zoekt een goochelaar die een sterke indruk nalaat? Dan zit u goed!

Goochelaar The Charming Thief onderscheidt zich (inter)nationaal als zakkenroller, hypnotiseur en phone hacker. Daarenboven treedt deze goochelaar als Master in de Toegepaste Taalkunde op in 4 talen (Engels, Frans, Duits, moedertaal Nederlands).

Op 5 november 2018 kreeg hij als goochelaar de “award of excellence” uitgereikt door Eventplanner, het grootste eventplatform van de Benelux.

Bent u de volgende tevreden klant van deze topgoochelaar?

Krijg gratis offerte

Waarom goochelaar The Charming Thief de beste keuze is voor uw volgende event:

 Bekroond als goochelaar met Award of Excellence 2018 

Formules voor elk budget 

 Deze goochelaar verplaatst zich gratis in België en Nederland

 Goochelaar met 1 duidelijke all-in prijs

 Goochelaar gezien bij “Jonas & Van Geel” en “Gert Late Night”

 Goochelaar uniek in de wereld!

 

Veelgestelde vragen

Wat onderscheidt goochelaar The Charming Thief van andere goochelaars?

Goochelaar The Charming Thief brengt een originele en unieke goochelact. Dus geen kaarttrucs, sponsballen of andere gekende trucs van klassieke goochelaars. Daarenboven zorgt de act van deze goochelaar niet enkel voor verbazing en een lach. Deze goochelaar raakt het publiek op een dieper niveau. Een toeschouwer die zijn uurwerk of zijn stropdas plots kwijt is, zal dit altijd bijblijven. Laat staan als hij hypnose zelf of van dichtbij bij een collega ervaart!

Voor welk soort events kan je deze goochelaar inhuren?

Voor elk event waar een goochelaar vlot te verstaan is. Denk daarbij aan personeelsfeesten, recepties, diners, teamuitjes, klantendagen en opendeurdagen. Ook op bruiloften is deze goochelaar een graag geziene gast! Met zijn flair en humor brengt hij de gasten onmiddellijk in de juiste mood. En op beurzen zorgt hij als beurs goochelaar voor een volle beursstand.

Voor een groot publiek waar een podium voorhanden is, stapt hij volledig uit de rol van goochelaar en verbaast en entertaint hij als showhypnotiseur of als pickpocket de toeschouwers.

In sommige gevallen werkt hij eerst als goochelaar tussen het publiek en treedt op met zijn hypnoseshow als afsluiter.

Hoe ont-zorgt deze goochelaar?

Goochelaar The Charming Thief neemt altijd telefonisch contact op met de klant, altijd! Zo weet hij als ervaren goochelaar perfect welke act voor uw doelgroep en uw event geschikt is. Daarna formuleert hij 1 of meerdere voorstellen. Wanneer de klant een keuze heeft gemaakt, wordt alles in een pdf-document samengevat. Timing, locatie, contactgegevens van de organisator, act(s) en 1 all-in prijs. Zo weet u dat het entertainment van uw feest in handen van een professional is en slaapt u op beide oren!

 

Kies 1 van onderstaande acts en

Krijg gratis offerte

 

"Meermaals gezien op tv!"

  • 13714 uurwerken gestolen
  • 1349 portefeuilles ontvreemd
  • 719 telefoons gehackt

… en nog steeds op vrije voeten!