Goochelaar

Goochelaar gezocht? U wil meer dan een “gewone” goochelaar inhuren? U zoekt een goochelaar die een sterke indruk nalaat? Dan zit u goed!

Goochelaar The Charming Thief onderscheidt zich (inter)nationaal als zakkenroller, hypnotiseur en phone hacker. Daarenboven treedt deze goochelaar als Master in de Toegepaste Taalkunde op in 4 talen (Engels, Frans, Duits, moedertaal Nederlands).

Op 5 november 2018 kreeg hij als goochelaar de “award of excellence” uitgereikt door Eventplanner, het grootste eventplatform van de Benelux.

Bent u de volgende tevreden klant van deze topgoochelaar?

Krijg gratis offerte

Waarom goochelaar The Charming Thief de beste keuze is voor uw volgende event:

 Bekroond als goochelaar met Award of Excellence 2018 

 Gezien op televisie bij “Jonas & Van Geel” en “Gert Late Night”

Formules voor elk budget als goochelaar, zakkenroller, phone hacker en hypnotiseur

 Gratis verplaatsing in België en Nederland

 1 duidelijke all-in prijs

 Unieke én originele act!

 

Goochelaar Dominik Messiaen verbaast telkens weer. Deze goochelaar kent zijn gelijke niet. Succes verzekerd, een absolute aanrader!

Karin van den Bogaert – Factotum Events & Projects

Veelgestelde vragen

Wat onderscheidt goochelaar The Charming Thief van andere goochelaars?

Goochelaar The Charming Thief brengt een originele en unieke goochelact. Dus geen kaarttrucs, sponsballen of andere gekende trucs van klassieke goochelaars. Daarenboven zorgt de act van deze goochelaar niet enkel voor verbazing en een lach. Deze goochelaar raakt het publiek op een dieper niveau. Een toeschouwer die zijn uurwerk of zijn stropdas plots kwijt is, zal dit altijd bijblijven. Laat staan als hij hypnose zelf of van dichtbij bij een collega ervaart!

Voor welk soort events kan je deze goochelaar inhuren?

Voor elk event waar een goochelaar vlot te verstaan is. Denk daarbij aan personeelsfeesten, recepties, diners, teamuitjes, klantendagen en opendeurdagen. Ook op bruiloften is deze goochelaar een graag geziene gast! Met zijn flair en humor brengt hij de gasten onmiddellijk in de juiste mood. En op beurzen zorgt hij als beurs goochelaar voor een volle beursstand.

Voor een groot publiek waar een podium voorhanden is, stapt hij volledig uit de rol van goochelaar en verbaast en entertaint hij als showhypnotiseur of als pickpocket de toeschouwers.

In sommige gevallen werkt hij eerst als goochelaar tussen het publiek en treedt op met zijn hypnoseshow als afsluiter.

Hoe ont-zorgt deze goochelaar?

Goochelaar The Charming Thief neemt altijd telefonisch contact op met de klant, altijd! Zo weet hij als ervaren goochelaar perfect welke act voor uw doelgroep en uw event geschikt is. Daarna formuleert hij 1 of meerdere voorstellen. Wanneer de klant een keuze heeft gemaakt, wordt alles in een pdf-document samengevat. Timing, locatie, contactgegevens van de organisator, act(s) en 1 all-in prijs. Zo weet u dat het entertainment van uw feest in handen van een professional is en slaapt u op beide oren!

In welke regio’s werkt deze goochelaar?

Goochelaar The Charming Thief werkt zowel nationaal als internationaal. In België en Nederland verplaatst hij zich voor zijn goochelacts bovendien gratis. Wil u deze goochelaar in het buitenland aan het werk zien, dan dient u een hotel en, indien nodig, de vlucht te regelen.

Wanneer kunt u goochelaar The Charming Thief boeken?

Aangezien The Charming Thief al 21 jaar full time als goochelaar werkt, kunt u hem in principe voor elk moment boeken, zowel tijdens de week als in het weekend. En zowel overdag als ’s avonds.

Werkt deze goochelaar ook voor kinderen?

Aangezien deze goochelaar zich specialiseerde in pickpocketing, phone hacking en hypnose doet hij geen kindershows. Voor familiepubliek is zijn act wél perfect. Dan legt hij het accent vooral op de goocheltrucs en minder op het zakkenrollen, het stelen van uurwerken en de hypnose. Dus u kunt deze goochelaar perfect inhuren voor communiefeesten, schoolfeesten, familiedagen, trouwfeesten e.a.

Ik heb al een goochelaar gehad voor 1 van mijn events. Ik wil eens iets anders. Kan dat ook?

Absoluut! Mijn act, ook als goochelaar, is in niets te vergelijken met de klassieke goochelacts. Kijk bij 1 van de onderstaande acts en maak uw keuze of contacteer ons vrijblijvend voor advies.

 

Kies 1 van onderstaande acts en

Krijg gratis offerte

 

"Meermaals gezien op tv!"

  • 13714 uurwerken gestolen
  • 1349 portefeuilles ontvreemd
  • 719 telefoons gehackt

… en nog steeds op vrije voeten!