Hypnose show

Respectvolle hypnose comedy show! Dominik Messiaen specialiseerde zich in snelle hypnose voor zijn shows. Bovendien is hij veel meer dan een hypnose expert. Met 28 jaar ervaring weet hij als geen ander het publiek te entertainen. Dankzij zijn opleiding tot hypnotherapeut weet hij ook de veiligheid ten allen tijde te garanderen.

De hypnose show is te boeken door theaters, bedrijven, hogescholen, universiteiten en organisatoren van congressen en seminaries. Desgewenst presenteert Dominik de voorstelling als keynote aangepast aan het thema van de bijeenkomst.

Dominik speelt de volledige hypnose theatershow ook in Vlaamse en Nederlandse cultuurcentra. Speeldata en locaties vindt u hier.

Lees hier wat theaterbezoekers er van vinden.

GRATIS OFFERTE

GRATIS OFFERTE

5 redenen om show hypnotiseur Dominik Messiaen te boeken voor uw hypnose show:

 In 2023 voor vijfde keer op rij bekroond met Certificate of Excellence 

 Veilig en verantwoord

Hilarisch en interactief

Vlotte communicatie

 Hypnose show op het podium, als keynote, als animatie en als hypnose workshop

 

 

Een aantal vaak gestelde vragen over hypnose shows:

Is hypnose wel veilig?

Hypnose is als fenomeen 100 % veilig. Sommige showhypnotiseurs doen echter wel dingen die potentieel gevaarlijk kunnen zijn. Denk daarbij aan het eten van bvb. een citroen (i.v.m. een anafylactische shock) en het uitvoeren van de menselijke brug. Bij dat laatste wordt een deelnemer door de showhypnotiseur tussen de leuning van 2 stoelen gelegd. Hoewel er zo goed als geen risico bestaat dat de persoon tijdens de show door zijn rug zakt, weet je als hypnotiseur niet of de persoon een gezonde rug heeft. Zelfs niet als de hypnotiseur dit uitdrukkelijk vraagt omdat er soms latent een probleem kan zijn. Dit probleem kan zich dan pas uren of dagen na de hypnose show manifesteren… Showhypnotiseur Dominik Messiaen hecht erg veel waarde aan veiligheid en respect voor de deelnemers en zal zoiets nooit doen tijdens zijn hypnose show. Meer over dit thema vindt u op onze blog onder https://www.charmingthief.eu/hoe-veilig-is-hypnose/ 

Hoe kies ik de juiste hypnose act?

Beschikt u over een podium en wil u een hypnose show voor de hele groep samen? Dan is de hypnoseshow op het podium ideaal. Heeft u geen podium maar wel een aparte, rustige ruimte, dan is de hypnose workshop aan te bevelen. Is geen van beide mogelijk, dan blijft er nog de mobiele hypnose act. In dat geval is het wel belangrijk dat de muziek niet te hard staat, zodat de showhypnotiseur goed verstaanbaar is tot op een paar meter afstand.

Wat zijn de vereisten voor een hypnose show van Dominik Messiaen?

Voor elk van de formats is het belangrijk dat de showhypnotiseur goed verstaanbaar is. Voor de hypnose podiumshow kan Dominik Messiaen desgewenst zelf een professionele geluidsinstallatie voorzien. Voor de hypnose show op het podium moet het podium minimum 3 m breed op 2 m diep zijn. Showhypnotiseur Dominik Messiaen verschaft u een tech rider met de technische vereisten.

Hoe lang op voorhand is Showhypnotiseur Dominik Messiaen aanwezig?

Voor de podiumshow hypnose is het uur van aankomst afhankelijk van o.a. de beschikbaarheid van een geluidsinstallatie en technicus.

Staat er een minimum en een maximum op het aantal gasten?

Voor de hypnose show op het podium is er geen maximum aantal toeschouwers. Het is wel aan te bevelen om minimum 100 personen te voorzien. Anders kiest u beter voor de mobiele hypnose act.

Kan ik ergens filmpjes bekijken van de verschillende hypnose acts?

Dat kan hier.

 

NEEM CONTACT

 

U kunt Dominik Messiaen ook boeken voor 1 van onderstaande acts

"Meermaals gezien op tv!"

  • 13714 uurwerken gestolen
  • 1349 portefeuilles ontvreemd
  • 719 telefoons gehackt

… en nog steeds op vrije voeten!