Hypnoseshow

Een grappige hypnose show inhuren voor uw feest of event? Dan zit u goed! Showhypnotiseur Dominik Messiaen specialiseerde zich in snelle inducties . Bovendien is hij een geboren entertainer als hypnotiseur.  Dankzij zijn opleiding tot hypnosetherapeut weet hij ook de veiligheid ten allen tijde te garanderen.

Met 25 jaar ervaring weet hij tijdens zijn hypnose show het publiek te bespelen en te charmeren. Voor de toeschouwers er erg in hebben, zijn ze onder hypnose.

Origineel hypnose entertainment van de bovenste plank!

Krijg nu gratis een offerte

5 redenen om showhypnotiseur Dominik Messiaen te boeken voor uw hypnose show:

♥ Veilig en verantwoord hypnose entertainment

Hilarisch en interactief

Vlotte communicatie

Gratis verplaatsing binnen België en Nederland

Formules voor elk budget, 1 duidelijke all-in prijs

Hypnoseshow op het podium, straathypnose, hypnose als animatie en hypnose workshop

“Certificate of Excellence 2018” uitgereikt door Eventplanner.

 

Bekijk onderstaande hypnose filmpjes en krijg een idee van de mogelijkheden:

Hypnotiseur zorgt voor hilariteit tijdens receptie


Grappige Hypnose show tijdens bedrijfsevent


Showhypnose zelfs in de moeilijkste omstandigheden!

 


 

Een aantal vaak gestelde vragen over showhypnose:

Is hypnose wel veilig?

Hypnose is als fenomeen 100 % veilig. Sommige hypnotiseurs doen echter wel dingen die potentieel gevaarlijk kunnen zijn. Denk daarbij aan het eten van bvb. een citroen (i.v.m. een anafylactische shock) en het uitvoeren van de menselijke brug. Bij dat laatste wordt een deelnemer tussen de leuning van 2 stoelen gelegd. Hoewel er zo goed als geen risico bestaat dat de persoon op het moment zelf door zijn rug zakt, weet je als hypnotiseur niet of de persoon een gezonde rug heeft. Zelfs niet als de hypnotiseur dit uitdrukkelijk vraagt omdat er soms latent een probleem kan zijn. Dit probleem kan zich dan pas uren of dagen na de hypnose show manifesteren… Hypnotiseur Dominik Messiaen hecht erg veel waarde aan veiligheid en respect voor de deelnemers en zal zoiets nooit doen tijdens zijn hypnose act. Meer over dit thema vindt u op onze blog onder https://www.charmingthief.eu/hoe-veilig-is-hypnose/ 

Hoe kies ik de juiste hypnose act?

Beschikt u over een podium en wil u een hypnose act voor de hele groep samen? Dan is de podiumshow ideaal. Heeft u geen podium maar wel een aparte, rustige ruimte, dan is de hypnose workshop aan te bevelen. Is geen van beide mogelijk, dan blijft er nog de mobiele hypnose act. In dat geval is het wel belangrijk dat de muziek niet te hard staat, zodat de hypnotiseur goed verstaanbaar is tot op een paar meter afstand.

Wat zijn de vereisten voor een hypnose optreden van Dominik Messiaen?

Voor elk van de formats is het belangrijk dat de hypnotiseur goed verstaanbaar is. Voor de hypnose podiumshow kan Dominik Messiaen desgewenst zelf een professionele geluidsinstallatie voorzien. Voor de podiumshow moet het podium minimum 3 m breed op 2 m diep zijn. Dominik Messiaen verschaft u een tech rider met de technische vereisten.

Hoe lang op voorhand is Dominik Messiaen aanwezig?

Voor de mobiele hypnose act en de hypnose workshop komt hypnotiseur Dominik Messiaen een klein uurtje op voorhand. Zo is er voldoende tijd voor kennismaking, terreinverkenning en het omkleden. Voor de podiumshow hypnose is het uur van aankomst afhankelijk van o.a. de beschikbaarheid van een geluidsinstallatie en technicus.

Staat er een minimum en een maximum op het aantal gasten?

Er is niet echt een minimum of maximum. De hypnoseshow kan voor duizenden mensen tegelijk gespeeld worden. 

Kan ik ergens filmpjes bekijken van de verschillende hypnose acts?

Dat kan op onder het kopje video’s. Van de hypnoseshows op het podium vindt u enkel foto’s omdat het praktisch gezien heel moeilijk is om van alle verschillende deelnemers een geschreven toelating te krijgen voor het gebruik van de beelden. 

 

Nog vragen over de mogelijkheden van showhypnose? Krijg vrijblijvend advies en offerte!

U kunt Showhypnotiseur Dominik Messiaen ook boeken als zakkenroller, phone hacker en goochelaar.

"Meermaals gezien op tv!"

  • 13714 uurwerken gestolen
  • 1349 portefeuilles ontvreemd
  • 719 telefoons gehackt

… en nog steeds op vrije voeten!