Huur een hypnotiseur in!

In het kader van teambuilding organiseert elk bedrijf tenminste een keer per jaar een bedrijfsfeest. Op zo’n feest leer je je collega vaak op een heel andere manier kennen. Die stugge man van de administratie blijkt ineens een heel open man met veel humor. Een themafeest, paintballen, tijdens diner verrast worden op live muziek en danseressen, een 80’s of 90’s party of een andere activiteit; een themafeest voor alle medewerkers is meer dan een avondje samen feesten. Meestal zie je een positief effect van een dergelijke activiteit terug op de werkvloer. Geen verkeerde gedachte dus om regelmatig een feestavond te houden. Maar hoe bedenk je een origineel feest?

Ontzettend leuk!

Idee personeelsfeest? Wel eens aan een hypnoseshow gedacht, aan het inhuren van een hypnotiseur dus? Behalve origineel is het ontzettend leuk en zorgt het voor een bijzondere sfeer. Je kunt een hypnotiseur op locatie inhuren en de organisatie kan naast het kiezen van een hypnotiseur een avond organiseren met meer activiteiten die aansluiten bij de show van de hypnotiseur, bijvoorbeeld door ook een waarzegger in te huren.

Een hypnotiseur betovert

Een hypnoseshow prikkelt altijd, inspireert en bovendien kan iedereen zonder eng risico meedoen. Kenners beweren wel eens dat hypnose zoiets is als liefdesverdriet. Je voelt het wel, tastbaar is het niet. Hypnose is iets dat zich vooral tussen de oren afspeelt. Hypnose is bovendien voor iedereen verschillend. De echte beleving van hypnose ligt aan de deelnemer zelf en wat hij of zij denkt dat hypnose is. Het inhuren van een hypnotiseur zorgt voor heel veel plezier en is behalve inspirerend ook telkens weer bijzonder grappig. Mooi is ook dat jij of iemand van je collega’s de ster van de avond zal zijn en in het middelpunt van de belangstelling zal staan. In overleg met de hypnotiseur kan vooraf afgesproken worden welke mensen beslist onder hypnose gebracht moeten worden vanwege een grappig voorval op de werkvloer. Een hypnotiseur betovert en zorgt voor een specifieke sfeer. Uiteraard kan vooraf met de hypnotiseur besproken worden hoe lang de show moet zijn en wat eventueel past bij de aard van het bedrijf. In overleg is alles mogelijk.

Suggestie

Tijdens een feest met als thema hypnose draait vrijwel alles om de suggestie in de vorm van allerlei opdrachten. As iemand of een groepje mensen onder hypnose wordt gebracht, denken ze en ervaren ze dat de omgeving ineens veranderd is. Er is een totaal andere perceptie. En dat terwijl alles nog net zo was als voor de hypnotiseur zijn optreden begon. De ‘lijdende voorwerpen’ zien en voelen dat echter totaal anders, en dat zorgt voor hilariteit alom. Mooi is ook dat echt iedereen deel kan nemen en onder hypnose gebracht kan worden. Soms gebeurt dit heel gemakkelijk, soms zal de hypnotiseur iets meer moeite moeten doen. Hypnose is overigens iets anders dan een slaapstand Je bent en blijft gewoon wakker en bent je zeker wel bewust van wat er zoal om je heen gebeurt. Bovendien is meedoen veilig en zonder risico. Uiteraard wordt iedereen die actief meedoet door de professionele hypnotieur met het grootst mogelijke respect behandeld.

Omzeilen van je keuringsfilter

Hypnotiseren is feitelijk niets anders dan het op een leuke en originele manier omzeilen van het keuringsfilter, een filter dat ons weerhoudt van het creëren van een eigen wereld. De hypnotiseur geeft je voeding en houdt je enigszins voor de gek om zo voor een psychologische illusie te zorgen. Kortom; huur een hypnotiseur in voor een komisch avondje met al je collega’s. Een avond die je niet snel zult vergeten en die voor dikke pret zal zorgen. Idee personeelsfeest? Huur een hypnotiseur!