Ideeën personeelsfeest

Ideeën voor uw personeelsfeest gezocht? Dan zit u goed! The Charming Thief biedt u verscheidene ideeën voor uw personeelsfeest zoals tafelgoochelen. Mag het ook origineel en uniek zijn? Dan is zakkenrollen, phone hacking en/of hypnose het perfecte idee voor uw personeelsfeest!

Uit welke ideeën u ook kiest, The Charming Thief garandeert u met 25 jaar ervaring steeds een onvergetelijk personeelsfeest. In 2018 ontving hij hiervoor de felbegeerde “Award of Excellence 2018”!

Waarom is The Charming Thief het perfecte idee voor uw personeelsfeest?

  Certificate of Excellence 2018

 Gezien op televisie bij “Jonas & Van Geel” en “Gert Late Night”

 Formules voor elk budget

 1 duidelijke all-in prijs

 Gratis verplaatsing binnen België en Nederland

  Stijlvol, humoristisch en interactief

 Vlotte communicatie

De volledige zaal was in de ban van The Charming Thief. Iedereen stond verstomd van het zakkenrollen en de goocheltrucs. Ook de hypnose van onze collega was gewoonweg spectaculair. Een echte aanrader !!

JURGEN COUCKUYT – BMW MONSEREZ (17/09/2018)

 

Vraag gratis offerte

 

Met deze ideeën maakt u uw personeelsfeest tot een waar succes:

1. Ga samen zitten en zoek samen eest een antwoord op volgende vragen. Wie is het doelpubliek en wat wil u bereiken met het personeelsfeest? Het kan gaan om harde, meetbare doelen of zachte doelen. Denk bij harde doelen bvb. aan het meten van tevredenheid op de werkvloer. Bij zachte doelen bedoelen we bvb. het bevorderen van de collegialiteit en de werksfeer.

2. Als u weet wat de bedoeling is van het personeelsfeest, bepaal dan het budget dat u wil spenderen.

3. In de brainstormfase verzamelt u ideeën voor het personeelsfeest en kiest u al dan niet voor een thema. Werkt u volgens een thema, zorg dan dat het hele plaatje klopt! Locatie, belichting, muziek, catering en dresscode moeten allemaal op elkaar zijn afgestemd. Hou het voor de dresscode eenvoudig zodat u uw gasten niet onnodig op kosten jaagt.

4. Maak ten laatste nu de keuze: besteedt u het event uit of neem je de organisatie volledig zelf in handen?

4. Spendeer het vooropgestelde budget op een evenwichtige manier. Alles spenderen aan een exclusieve locatie en/of catering is onverstandig. Een goed gekozen animatie of act is relatief goedkoop en kan heel bepalend zijn voor de sfeer en het “belevenis”-aspect. Onderaan deze pagina vindt u de vaakst geboekte personeelsfeest ideeën.

5. Durf “out of the box” te denken. De meeste gasten hebben al vaker een komische ober, een butler, een steltenloper of een klassieke goochelaar gezien. Origineel hoeft niet altijd duurder te zijn! Zoekt u nog een uniek idee voor uw personeelsfeest?

 

Kies uit 1 van onderstaande acts of

Vraag gratis Advies

"Meermaals gezien op tv!"

  • 13714 uurwerken gestolen
  • 1349 portefeuilles ontvreemd
  • 719 telefoons gehackt

… en nog steeds op vrije voeten!