Origineel entertainment feest

U zoekt origineel entertainment voor uw feest? Dan zit u goed! The Charming Thief biedt u verschillende entertainment formules, zoals tafelgoochelen, voor uw feest. Mag het ook origineel en uniek zijn? Dan vormt zakkenrollen, phone hacking en/of hypnose het ideale feestentertainment!

Welk entertainment u ook kiest, The Charming Thief garandeert u met 25 jaar ervaring steeds een onvergetelijk feest.

In 2018 ontving hij hiervoor de felbegeerde “Award of Excellence 2018”!

Waarom is The Charming Thief het perfecte entertainment voor uw feest?

  Certificate of Excellence 2018

  Meermaals gezien op televisie

  Formules voor elk budget

  1 duidelijke all-in prijs

  Gratis verplaatsing binnen België en Nederland

  Stijlvol, humoristisch en interactief

  Vlotte communicatie

 

Vraag gratis offerte

 

De volledige zaal was in de ban van The Charming Thief.  Iedereen stond verstomd van het zakkenrollen en de goocheltrucs. Ook de hypnose van onze collega was gewoonweg spectaculair. Een echte aanrader !!

JURGEN COUCKUYT – BMW MONSEREZ (17/09/2018)

 

Waar u best op let als u entertainment voor uw feest wil inhuren

  1. Vraag je eerst en vooral af of het entertainment past bij uw feest. Als je met een professional werkt, zal die u steeds bellen. Op die manier kan hij de situatie inschatten en rekening houden met verschillende factoren: de locatie, de feestformule, het thema, de eventuele aanwezigheid van andere acts of artiesten, al dan niet aanwezige achtergrondmuziek, beschikbaarheid van podium, zit het publiek of staat iedereen? Op basis van deze informatie maakt hij dan een offerte voor het ideal entertainment voor uw feest.
  2. Durf origineel entertainment inhuren. Het publiek is tegenwoordig verwend en heeft al een clown, klassieke goochelaar, komische ober of dergelijke gezien. Waarom niet eens een hypnotiseur of zakkenroller inhuren? Of ’s werelds eerste en enige phone hacker?
  3. Welk feestentertainment je ook kiest, ga na of er live foto’s en/of reviews te vinden zijn over de act. Vertrouw enkel reviews op externe platformen zoals Eventplanner. Zo weet je dat die reviews écht zijn geschreven door échte klanten. Studiofoto’s zeggen helaas niets over de kwaliteit en de entertainmentwaarde van de act. Zoek naar live foto’s en kijk naar de reacties van het publiek…

 

Kies uit 1 van onderstaande acts of

Vraag gratis advies

 

"Meermaals gezien op tv!"

  • 13714 uurwerken gestolen
  • 1349 portefeuilles ontvreemd
  • 719 telefoons gehackt

… en nog steeds op vrije voeten!