Showhypnotiseur inhuren

Heel sterke act. Zelfs voor de kritische geesten van de wetenschappers op onze departementendag. Ongelooflijk hoe je Thomas onder hypnose zijn pincode liet opschrijven zonder dat hij zich daar nog iets van herinnerde …

SIETSE HUYSMANS – KU LEUVEN (12/02/2018)

 

5 redenen om showhypnotiseur Dominik Messiaen in te huren voor uw hypnoseshow:

 Bekroond met Certificate of Excellence 2018

Formules voor elk budget, 1 duidelijke all-in prijs

 Veilig en verantwoord 

Verbazing en hilariteit verzekerd

Gratis verplaatsing binnen België en Nederland

Vlotte en transparante communicatie

Hypnose show op het podium, straathypnose, hypnose als animatie en hypnose workshop

Bekijk onderstaande hypnose filmpjes en krijg een idee van de mogelijkheden:

Hypnose entertainment tijdens receptie


Grappige Hypnose act tijdens personeelsfeest Citroën


Veelgestelde vragen

Wat onderscheidt showhypnotiseur Dominik Messiaen van andere showhypnotiseurs?

Anders dan de klassieke showhypnotiseur brengt hij een aantal toeschouwers heel snel in hypnose zodat hij zonder omwegen met de eigenlijke act kan beginnen. Daarenboven is deze showhypnotiseur ook een geboren entertainer. Dus let op voor gescheurde lachspieren!

Voor welk soort events kan je deze showhypnotiseur inhuren?

Voor elk event waar de showhypnotiseur vlot te verstaan is. Denk daarbij aan personeelsfeesten, recepties, diners, teamuitjes, klantendagen en opendeurdagen. Ook op bruiloften is deze showhypnotiseur een graag geziene gast! Met zijn flair en humor brengt hij de gasten onmiddellijk in de juiste mood.

Werkt deze showhypnotiseur enkel op het podium?

Neen. Hij werkt even makkelijk tussen het publiek waar hij de gasten snel in een diepe hypnose brengt. Of u kunt hem inhuren voor een hypnose workshop.

Hoe ont-zorgt deze showhypnotiseur?

Deze showhypnotiseur neemt altijd telefonisch contact op met de klant, altijd! Zo weet hij als ervaren showhypnotiseur perfect welke act voor uw doelgroep en uw event geschikt is. Daarna formuleert hij 1 of meerdere voorstellen. Wanneer de klant een keuze heeft gemaakt, wordt alles in een pdf-document samengevat. Timing, locatie, contactgegevens van de organisator, act(s) en 1 all-in prijs. Zo weet u dat het entertainment van uw feest in handen van een professional is en slaapt u op beide oren!

Hoe veilig zijn de acts van deze showhypnotiseur?

Deze showhypnotiseur heeft een opleiding tot hypnosetherapeut achter de rug en garandeert in elke omstandigheid de veiligheid van de deelnemers. Op Eventplanner vindt u ook een interview met deze showhypnotiseur waarbij het veiligheidsaspect aan bod komt. Blijft u toch met een bezorgdheid zitten, mail of bel ons dan. Dan geeft de showhypnotiseur meer uitleg over wat u kunt verwachten.

Welke opleiding heeft deze showhypnotiseur genoten?

Dominik Messiaen volgde een opleiding tot hypnosetherapeut. Daarnaast volgde hij masterclasses bij Anthony Jacquin en Michael C Anthony, de absolute wereldtop in showhypnose. Daarnaast woonde hij in 2018 de UK Hypnosis Convention bij waar sprekers van over de hele wereld de laatste evoluties toelichtten.

Voordat hij als showhypnotiseur begon, studeerde Dominik Messiaen af als Master Toegepaste Taalkunde. Hierdoor werkt hij ook internationaal als showhypnotiseur en brengt zijn hypnoseshows ook in het Frans, het Engels en het Duits.

Zoekt u een andere act of wil u de hypnose act combineren met een andere act?

Vraag Offerte

"Meermaals gezien op tv!"

  • 13714 uurwerken gestolen
  • 1349 portefeuilles ontvreemd
  • 719 telefoons gehackt

… en nog steeds op vrije voeten!