Showhypnotiseur inhuren

Een professionele showhypnotiseur inhuren voor uw feest of event? Lees dan verder! Showhypnotiseur Dominik Messiaen verzorgt hypnoseshows op talloze events. Op recepties en walking dinners mengt deze showhypnotiseur zich tussen de gasten en hypnotiseert hen binnen de paar minuten. Voor grotere events brengt hij zijn hypnoseshow als podiumact. De showhypnotiseur hypnotiseert tegelijk verschillende toeschouwers terwijl het hele publiek toekijkt.

Verbazing en hilariteit verzekerd!

Met 25 jaar ervaring weet deze showhypnotiseur tijdens zijn hypnose show het publiek steeds weer te fascineren en te entertainen!

Origineel hypnose entertainment van de bovenste plank! 

Krijg gratis offerte

5 redenen om showhypnotiseur Dominik Messiaen in te huren voor uw hypnoseshow:

 Als showhypnotiseur bekroond met Certificate of Excellence 2018

 Veilig en verantwoord 

Hilarisch en interactief

Gratis verplaatsing binnen België en Nederland

Formules voor elk budget, 1 duidelijke all-in prijs

Vlotte en transparante communicatie

Hypnose show op het podium, straathypnose, hypnose als animatie en hypnose workshop

 

Veelgestelde vragen

Wat onderscheidt showhypnotiseur Dominik Messiaen van andere showhypnotiseurs?

Anders dan de klassieke showhypnotiseur brengt hij een aantal toeschouwers heel snel in hypnose zodat hij zonder omwegen met de eigenlijke act kan beginnen. Daarenboven is deze showhypnotiseur ook een geboren entertainer. Dus let op voor gescheurde lachspieren!

Voor welk soort events kan je deze showhypnotiseur inhuren?

Voor elk event waar de showhypnotiseur vlot te verstaan is. Denk daarbij aan personeelsfeesten, recepties, diners, teamuitjes, klantendagen en opendeurdagen. Ook op bruiloften is deze showhypnotiseur een graag geziene gast! Met zijn flair en humor brengt hij de gasten onmiddellijk in de juiste mood.

Werkt deze showhypnotiseur enkel op het podium?

Neen. Hij werkt even makkelijk tussen het publiek waar hij de gasten snel in een diepe hypnose brengt.

Hoe ont-zorgt deze showhypnotiseur?

Deze showhypnotiseur neemt altijd telefonisch contact op met de klant, altijd! Zo weet hij als ervaren showhypnotiseur perfect welke act voor uw doelgroep en uw event geschikt is. Daarna formuleert hij 1 of meerdere voorstellen. Wanneer de klant een keuze heeft gemaakt, wordt alles in een pdf-document samengevat. Timing, locatie, contactgegevens van de organisator, act(s) en 1 all-in prijs. Zo weet u dat het entertainment van uw feest in handen van een professional is en slaapt u op beide oren!

Hoe veilig zijn de acts van deze showhypnotiseur?

Deze showhypnotiseur heeft een opleiding voor hypnosetherapeut achter de rug en garandeert in elke omstandigheid de veiligheid van de deelnemers. Op Eventplanner vindt u ook een interview met deze showhypnotiseur waarbij het veiligheidsaspect aan bod komt. Blijft u toch met een bezorgdheid zitten, mail of bel ons dan. Dan geeft de showhypnotiseur meer uitleg over wat u kunt verwachten.

Welke opleiding heeft deze showhypnotiseur genoten?

Dominik Messiaen volgde een opleiding tot hypnosetherapeut. Daarnaast volgde hij masterclasses bij Anthony Jacquin en Michael C Anthony, de absolute wereldtop in showhypnose. Daarnaast woonde hij in 2018 de UK Hypnosis Convention bij waar sprekers van over de hele wereld de laatste evoluties toelichtten.

Voordat hij als showhypnotiseur begon, studeerde Dominik Messiaen af als Master Toegepaste Taalkunde. Hierdoor werkt hij ook internationaal als showhypnotiseur en brengt zijn hypnoseshows ook in het Frans, het Engels en het Duits.

 

 

 

 

"Meermaals gezien op tv!"

  • 13714 uurwerken gestolen
  • 1349 portefeuilles ontvreemd
  • 719 telefoons gehackt

… en nog steeds op vrije voeten!