The Charming Thief treedt in grootste geheim op bij Vrijmetselaarsloge - The Charming Thief
The Charming Thief treedt in grootste geheim op bij Vrijmetselaarsloge - Dominik Messiaen

​Nietsvermoedend stond ik daar dan voor de deur van een ogenschijnlijk gewoon herenhuis. Ik belde naar het GSM-nummer dat me was doorgegeven en prompt ging de deur open. Al snel vernam ik de identiteit van mijn opdrachtgever. Vervolgens kreeg ik een rondleiding van de secretaris, hij toonde me de tempel en bracht me naar de bibliotheek waar ik me omkleedde. Bij de “loge” had ik me verwacht aan oude mannen met lange baarden in vreemde gewaden maar niets is minder waar. Er is een strikt protocol dat door de leden absoluut gerespecteerd wordt maar voor de rest ging alles er losjes aan toe en werd het een fantastische avond om niet snel te vergeten! Na afloop werd ik zelfs uitgenodigd om zelf lid te worden…